Je hebt je bestelling ontvangen maar het product valt tegen of je hebt niet de goede maat. Bij Eventing-SGW specialist is het geen enkel probleem om je bestelling te ruilen of te retourneren.

Hoe kan ik een product ruilen/retourneren?
Als eerste willen we graag dat je binnen 14 dagen telefonisch contact met ons opneemt via 06-25580717 of via email: shop@eventing-sgw.nl . We kunnen dan overleggen of je je product wilt retourneren in de showroom, bij de stand op een SGW of dat je het product retour wilt sturen. Voor langs brengen bij de showroom of de stand maken we gelijk een afspraak met je.

Hoe kan ik een pakket retour sturen?
De ongebruikte en onbeschadigde artikelen kun je bij voorkeur in dezelfde verpakking aan ons retourneren, voorzien van een (kopie) van de factuur. In het geval dat je de betaling retour wilt ontvangen dan kunt je je bankrekeningnummer ook op deze factuur bijschrijven. Let er op dat het pakket voldoende gefrankeerd wordt, verpakkingen die niet voldoende gefrankeerd zijn kunnen we helaas niet accepteren. Zodra we de producten in goede orde hebben ontvangen zullen we overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten c.q. overgaan tot het verzenden van een vervangend product. 

Welk adres moet ik gebruiken om te retourneren?
Je kunt je pakket zenden naar:

Eventing-SGW specialist
Biesterij 3
7461 PG  Rijssen
 

Welke producten kunnen niet geruild/geretourneerd worden?
Om begrijpelijke redenen kunnen producten die speciaal gemaakt of besteld moeten worden qua maat en/of kleur niet geruild of geretourneerd worden. In dat geval raden we je sterk aan om van tevoren advies in te winnen over de juistheid van het product om teleurstellingen te voorkomen. We helpen je graag hierbij.