Eventing-SGW.nl heeft inmiddels al een rijke historie. De winkel is in 2004 opgericht door Talitha Ombach onder de naam Canter Equipment, omdat het erg moeilijk was om aan goede spullen te komen voor de eventing. De laatste jaren is de naam Canter Equipment langzaam naar de achtergrond verdwenen en overgegaan in Eventing-SGW Specialist. Dit om de winkel mee te laten gaan in alle veranderende technieken.

En sinds kort gaat het verder onder een nieuwe eigenaresse, Nina Hut. Nina crosst zelf op 2* niveau en runt samen met Tarik van Boggelen de trainingsstal TCN Sporthorses. Eventing-SGW is dan ook verhuisd naar de stallen van TCN Sporthorses in Bruchterveld. Daarmee heeft het de beschikking gekregen over een eigen (cross)terrein, en natuurlijk alle praktijkervaring van het gehele TCN-team!

Het doel van Eventing-SGW specialist is om een zo breed mogelijk assortiment te leveren voor zowel de beginnende als de ervaren eventing en SGW ruiter. Daarnaast is het streven om alle gangbare producten zoveel mogelijk uit voorraad - en dus snel - te kunnen leveren. Door de inmiddels jarenlange ervaring in het aanmeten van bodyprotectors en sinds enkele jaren ook de airjackets is er bij Eventing-SGW specialist vrijwel altijd een fijn passende bodyprotector te vinden, indien nodig speciaal op maat gemaakt.

Eventing-SGW Specialist verkoopt via de website www.eventing-sgw.nl en natuurlijk zijn we aanwezig op de vele SGW's door heel Nederland. In Rijssen beschikken we binnenkort over een showroom waar je op afspraak langs kunt komen om producten te bekijken, te passen en/of op te halen. De kalender van alle wedstrijden waar we zijn vind je hier. Deze wordt telkens aangevuld en enige tijd voor het evenement ook altijd nog bekend gemaakt op onze facebook pagina.

Mocht je producten missen op onze site of vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op!