Cryochaps

Prijs: €97,50
Excl. BTW: €80,58
Model: Cryochaps
Beschikbare opties:

 

Equine Icebath Therapy - de onmisbare koeling voor paarden na zware training of blessure

CRYOCHAPS zijn ontwikkeld om zo dicht mogelijk een onderdompeling in ijswater te benaderen, iets wat een vast onderdeel geworden is van vele athleten om te herstellen. Het idee hierachter is dat de snelle afkoeling micro-trauma en zwelling helpt te herstellen, welke het gevolg zijn van een intensieve training of wedstrijd.  

Door de kou vernauwen bloedvaten zich waardoor afvalstoffen versneld worden afgevoerd. Tegelijkertijd gaat het zwelling en weefselschade tegen. Als het been na gebruik weer opwarmt wordt door de hernieuwde bloedtoevoer het genezingsproces versneld gestart. CRYOCHAPS bieden zowel koudetherapie als compressie, om blessures te voorkomen of juist te helpen genezen. 

CRYOCHAPS hebben de volgende waardevolle eigenschappen:

Makkelijk aan te brengen en een goede pasvorm voor voor- en achterbenen van paarden tussen de 1.50m en 1.75m. De chaps sluiten goed aan, bieden steun en compressie, zijn makkelijk schoon te maken en  opnieuw te gebruiken, nemen weinig plek in in de vriezer en bevriezen snel, maar het meest belangrijke nog: ze bedekken in het been alle pezen en banden terwijl het paard er toch mee kan bewegen/stappen.

Uit voorraad leverbaar