Racesafe Provent 3.0 Child v.a.

Prijs: €250,00
Excl. BTW: €206,61
Merk: Hows Racesafe
Model: Provent 3.0 Child
Beschikbare opties:
 

Omdat de fabrieken lang stil hebben gelegen is de voorraad overal beperkt.  Informeer voordat je iets bestelt naar de levertijd!

De Racesafe PROVENT 3.0 bodyprotector is er 1 van de een nieuwe generatie: lichtgewicht, flexibel en ademend. De Provent geeft de ruiter ongekend veel bewegingsruimte terwijl de bescherming van het hoogste niveau is.

- Maximale Protectie: Vorzien van het Europese & BETA 2009 Level 3 keurmerk.
- Ultra-Lichtgewicht: De allerlichtste Racesafe bodyprotector voorzien van Level 3 bescherming, gemaakt volgens de nieuwste technologie.
- Ademend: Warmte kan wegvloeien via de geperforeerde foam en de ademende cover.
- Flexibel: Zeer flexibel door de onafhankelijk van elkaar bewegende blokjes.
​- Elastische aansnoering : Nieuwe flexibele en makkelijk aanpasbar elastiek aan de zijkanten voor nog meer gemak en comfort.

Kleur: Zwart

De levertijd bedraagt 1-5 weken.

 

Hows Racesafe
Keurmerken BETA level 3 | EN 13158
Kleuren Zwart
Aanpasbaar bij de schouders Nee
Aanpasbaar in de zij Ja
Voorzien van rits Ja

Een bodyprotector kan na gebruik het beste worden bewaard op een hanger, op deze manier kan de bodyprotector opdrogen en luchten van eventueel zweten. Wanneer de bodyprotector langere tijd niet wordt gebruikt dan kan deze ook plat opgeborgen worden.

Het schoonmaken van de bodyprotector kan met een zachte vochtige doek. Bij sommige bodyprotectors is het mogelijk om de panelen eruit te halen om zodoende de stof te wassen, dit raden wij echter sterk af aangezien het zeer lastig is om de bodyprotector hierna weer correct in elkaar te zetten. Wanneer de panelen er niet goed in terug gaan dan zal de bodyprotector niet optimaal werken.

Wanneer de bodyprotector zeer vies is dan kan worden overwogen om deze met de hand te wassen met een zeer milde zeep, na goed uitspoelen de bodyprotector rustig laten drogen, niet bij de verwarming of in direct zonlicht.

Een bodyprotector heeft een levensduur van minimaal 5 jaar. Afhankelijk van de frequentie van gebruik moet hierna worden overwogen of de bodyprotector aan vervanging toe is. Na een zeer harde val op bv een paal of een scherp voorwerp is er kans dat de foam binnenin beschadigt is. Bij enkele merken is het mogelijk om de foam na te laten kijken en eventueel te vervangen, neem hiervoor contact met ons op.

A= Borst omvang
B= Taille omvang
C= Taille tot taille over de schouder
D-E= Ruglengte

Kijk in de tabel hieronder voor de juiste maat. Bij twijfel, aarzel niet om contact met ons op te nemen.