Kentucky Tendon grip 5m.

Prijs: €35,00
Excl. BTW: €28,93
Merk: Kentucky HW
Model: 5 meter
Beschikbare opties:

 

De Tendond Grip van Kentucky is een elastisch, buisvormig verband gemaakt van 83% katoen, 9% elastodien en 8% polyamide.

De Tendon Grip kan gebruikt worden onder de crossbeschermers, ze geven een comfortabele bescherming tegen wrijfplekken, houden vuil tegen en ze bieden extra steun aan de pezen. De nauwsluitende ademende bandage is makkelijk om het been aan te brengen en voelt zacht aan, desondanks is de bandage zeer sterk.

De Tendon Grip is ook te gebruiken in combintatie met een coolpack. Knip een stuk af zeker ter grootte van 2x de coolpack en doe dit om het been. Leg hier de coolpack op en vouw de Tendon Grip terug over de coolpack heen zodat deze blijft zitten.

De bandages zijn wasbaar en herbruikbaar.

Kleuren: beige en zwart
Uit voorraad leverbaar.
 

Gebruik:
Knip een stuk bandage van de gewenste lengte af en breng dit over de hoef om het been aan, zorg dat er aan de bovenzijde ruim overlap is. Vervolgens de crossbeschermer eroverheen, als laatste slaat u de bovenkant van de Tendon Grip weer terug over de crossbeschermer. Voor extra zekerheid wordt de tendon grip nog vast getaped.